Partners

Hempclinic werkt nauw samen met diverse organisaties om zo altijd de hoogste kwaliteit en garanties te kunnen bieden. Elke van deze partners heeft haar eigen expertise en staat voor de hoogste kwaliteit in hun specifieke vakgebied.

 

Het is onze milieu-missie om hennep mondiaal in te zetten en zo de uitstoot van CO2 terug te dringen. Het is onze economische missie om met hennep een werkgelegenheidsproject op te zetten die zijn weerga niet kent.

www.henneptotaal.nl

 

Met de komst van de natuurvezel-verwerkingsfabriek kunnen de boeren in de Gronings-Drentse Veenkoloniën, behalve aardappelen en bieten, nu ook op grote schaal vezelhennep verbouwen. De komst van deze fabriek zorgt ondertussen voor een belangrijke economische impuls in deze regio.

www.dunagro.nl

Cibdol CBD olie is gemaakt van de best verkrijgbare, gekweekte hennep in Europa en behoort tot de hoogste kwaliteit CBD-oliën op de mondiale markt. Door een combinatie van jarenlange ervaring, traditioneel gekweekte materialen en de nieuwste wetenschappelijk processen, garanderen wij dat Cibdol niet alleen één van de allerbeste is, maar dit ook blijft.

www.cibdol.com